Bliv medlem

Det er nemt at blive medlem af Copenhagen Virtual Cycling Club, og vi glæder os til at se dig.

Sådan gør du:

  1. Udfyld formularen nedenfor – så melder du dig ind på klubbens venteliste. Man skal acceptere og læse klubbetingelserne før at knappen til indsendelse af formularen kommer frem. En fra klubbens stab vil hurtigst muligt bekræfte dit medlemsskab – som regel går der under 24 timer. Når det er bekræftet er du klar til at møde op til træning.
  2. Et standardmedlemsskab inkluderer 1 ugentlig træning (du vælger selv hvilket hold fra uge til uge).
  3. Hvis du ikke allerede har det, så hent app’en “Holdsport” til din mobil. Det er her du tilmelder dig hold, kan se træninger og beskeder fra klubben, trænere og andre medlemmer.
  4. OBS VIGTIGT!! Har du i forvejen en holdsport profil skal du blot gå ind i Holdsport og trykke på ikonet med de tre figurer og trykke på tilslut et eksisterende hold og søg efter Copenhagen Virtual Cycling eller Copenhagen Virtual Cycling Ladies.
  5. Klubkontingent opkræves separat og betales månedsvis forud og vil blive opkrævet uanset om man benytter sig af træning eller ej.– læs mere her.
  6. Vi glæder os til at se dig til træning – du kan se hvilke hold du kan træne på her. Du tilmelder dig den enkelte træning via Holdsport-app’en.
  7. Ved indmeldelse accepterer man de gældende Klubbetingelser

Indmeld dig her nedenfor: